Els diputats de Vox tornaran a treballar des dels seus despatxos del Congrés, tot i el confinament per la crisi del coronavirus, "per poder realitzar la tasca de control al govern". La formació d'ultradreta ho ha anunciat en un comunicat i a través de Twitter. Vox assegura que els diputats mantindran les mesures de seguretat.

Diversos diputats de Vox, entre els quals el seu president, Santiago Abascal, i el secretari general, Javier Ortega Smith, han tingut el coronavirus. Abascal ha afirmat en un vídeo publicat a les xarxes socials: "Exigim la reobertura del Congrés davant un govern negligent amb poders excepcionals".

El partit d'ultradreta reclama que la sala de premsa del Congrés torni a funcionar per donar veu als seus diputats i es queixa que les televisions "emparen" les "mentides" de l'executiu de Pedro Sánchez "mentre l'oposició és silenciada".

Vox també ha anunciat que el partit donarà 236.384,4 euros a les víctimes del coronavirus, l'equivalent a la subvenció del Congrés rebuda pel grup parlamentari entre els mesos de març i abril.