El diputat errejonista Eduardo Maura, portaveu de Cultura d'Unidos Podemos, ha carregat contra un dels fundadors del partit, Juan Carlos Monedero, davant de la crisi desencadenada a Madrid en afirmar: "Si tot ha de cremar, si us plau que cremi amb Monedero".

És el que ha escrit en el seu compte de Twitter aquest diputat, que és professor de Filosofia a la Complutense i va formar part de la Comissió d'Anàlisi del 15M i de l'equip de campanya per a les europees. "Desitjo el millor per a Podemos, per a Iñigo Errejón, per a Manuela Carmena i per a l'àmbit del canvi polític en general. Però si tot ha de cremar, si us plau que cremi amb Monedero. Només li demano això a aquests dies marcians", ha publicat Maura.

Monedero ha responsabilitzat el matí d'aquest divendres a Errejón i a la seva decisió de "muntar un nou partit" d'haver "implosionat" la convivència a Podemos, i ho ha fet després de la decisió anunciada per Ramón Espinar, líder de Podemos a Madrid i home fort de Pablo Iglesias, de dimitir de tots els seus càrrecs. "La divisió ens esgota. Algun haurà de donar compte del trencat que ha fet", ha escrit Monedero a Twitter.