Més activitats aquest cap de setmana al pla de Lledoners. Persones de tot el territori s'han apropat al centre penitenciari per mostrar el seu suport als presos polítics abans de ser traslladats pel judici de l'1-O. 

Aquest matí hi ha hagut un desplegament d'autocaravanes que participen a l'acampada solidària convocada per la plataforma Omplim Lledoners i República en autocaravana per aquest dissabte i diumenge. L'acampada ha començat aquest matí, amb un desplegament d'autocaravanes, tendes i campers que s'han plantat a l'esplanada del centre penitenciari amb intenció de passar-hi la nit. 

Imatges aèries de l'acampada al pla de Lledoners - Omplim Lledoners

Durant el dia s'han organitzat múltiples activitats al pla de Lledoners. Durant el matí hi ha hagut un campionat de voleibol, que ha acabat amb un dinar de carmanyola. Abans, hi ha hagut parlaments de portaveus de la plataforma 1 d'octubre. Hi ha intervingut el senador del PDeCat Josep Lluís Cleries, el senador d'ERC Xavier Castellana i la portaveu de la CUP Blanca Serra. També hi ha hagut cants per la llibertat i una xocolatada. 

Quan ha marxat el sol hi ha hagut ball amb la Principal de Lledoners. Totes aquestes activitats coincideixen amb l'anunci del trasllat dels líders independentistes a Madrid, abans del judici de l'1 d'octubre.

Pitada de clàxons

El primer dia d'acampada ha acabat amb una pitada de clàxons de les autocaravanes, autocars i altres vehicles que han participat a la concentració. 

Pitada de clàxons a l'acampada a Lledoners - Omplim Lledoners

Seguidament, s'ha celebrat un sopar de carmanyola. 

L'ANC es desplaça a Lledoners 

Diumenge el vicepresident de l'ANC, Pep Cruanyes, i amb el coordinador de l'ANC de Manresa, Eudald Camprubí, compareixeran al pla de Lledoners en l'acte polític de la jornada. A les 12 del migdia hi haurà concert de Músics per la Llibertat i havaneres amb l'orquestra Port Bo.