Un cop més Cayetana Álvarez de Toledo ha fet de les seves, eclipsant el seu president, Pablo Casado, i això no agrada al grup parlamentari del PP. La intervenció incendiària de la portaveu del partit al Congrés dels Diputats en la sessió de control al crit de “vostè és fill d’un terrorista” adreçat a Pablo Iglesias, ha provocat el malestar entre les files populars, que consideren que Álvarez de Toledo torpedina amb les seves declaracions la feina del partit i perjudica Casado.

Els populars, coincideixen avui diversos digitals, encaraven el debat amb la intenció que Casado collés Pedro Sánchez pel pacte amb Bildu i la crisi al ministeri de l’Interior per la destitució de Diego Pérez de los Cobos. Però no va ser així. Els titulars, una vegada més, van ser per a Álvarez de Toledo, que va aconseguir els aplaudiments del seus i també dels diputats de Vox.

El desànim s’escampa pel grup parlamentari, segons afirma El Confidencial, citant fonts del partit. Alguns diputats consideren que la portaveu perjudica l’estratègia de la formació i trenca el full de ruta que han dissenyat, que presenta Casado com l’única alternativa a Sánchez. El malestar, asseguren, va en augment.

No és el primer cop que s’aixequen veus crítiques contra la portaveu al partit, però el cert és que també admeten que Casado va ser qui va col·locar Álvarez de Toledo com a portaveu, i és ell qui té la darrera paraula. Per ara, afirmen, no es preveuen canvis a curt i mitjà termini.