El portaveu adjunt de Cs, Fernándo de Páramo, ha criticat que el president del Parlament, Roger Torrent, en nom de la cambra, hagi presentat una denúncia contra el jutge Pablo Llarena i tres magistrats més del Tribunal Suprem. En aquest sentit, De Páramo considera que Torrent "ha tornat a actuar com un fanàtic de la independència", i ha qualificat d'"intolerable" que hagi presentat la denúncia en nom de la cambra, quan no hi havia unanimitat, i que s'estigui volent "pressionar els jutges".

En aquest sentit, Ciutadans ha advertit que si per presentar la denúncia s'han fet servir mitjans públics, emprendrà accions legals, perquè considera que podria constituir un delicte de malversació. El diputat de Ciutadans ha qualificat els fets de molt greus i ha volgut deixar clar que la presentació de la denúncia no s'ha fet a nom seu.

En una roda de premsa des del Parlament, De Páramo també ha denunciat que el Govern de la Generalitat hagi anunciat la reobertura de les delegacions a l'exterior, i ha criticat el govern espanyol de Pedro Sánchez i l'ha acusat de posar una "catifa vermella" als independentistes. En aquest punt, ha tornat a insistir que tot això forma part de les "hipoteques" d'ERC i PDeCAT per donar suport a la seva investidura. Així, també ha demanat que el trasllat dels presos a Catalunya no formi part "d'aquestes hipoteques" ni siguin "monedes de canvi".