La CUP veu "ridícul" que el president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, hagi de fer una ronda de contactes amb tots els presidents autonòmics per "poder parlar" amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i ho veu com una manera de "justificar-se". Així ho ha afirmat el diputat Vidal Aragonés, que també s'ha mostrat convençut que es tracta d'una manera de "complir amb el que algú li ha demanat", en referència a ERC, i per "aparentar".

A més, ha apuntat que aquesta trucada no forma part de "cap diàleg", perquè creu que el que s'hauria d'abordar és l'autodeterminació i la fi de la repressió, i considera que Sánchez no ho acceptarà. 

En declaracions als passadissos del Parlament, Vidal Aragonés també ha aprofitat per criticar la proposta de salari mínim feta pel Govern i ha defensat que és "hipòcrita" i que "genera confusió",. Segons Aragonès, no es tracta d'un salari d'obligat compliment per les empreses sinó d'un índex de referència, i ha lamentat també que no es posi com a condició aquest import –1.239euros– no es posi com a condició per subcontractar serveis per part de l'administració. Per aquest motiu, ha considerat que es vol "enganyar a la gent".

A més, ha lamentat que des del departament d'Economia no els hagin traslladat la negociació amb els comuns sobre els pressupostos i ha criticat que no vulguin parlar amb ells.