La CUP ha tornat a fer una crida a la mobilització davant el judici de l'1-O i ha demanat al "moviment popular republicà" a "recuperar l'esperit del 20-S". Després que l'Audiència de Barcelona hagi reobert el cas del setge policial a la seu del partit anticapitalista, la diputada Natàlia Sànchez ha demanat recuperar l'esperit d'aquell dia, ja que assegura que va ser gràcies a la mobilització popular que s'ha pogut acabar reobrint el cas. 

Tot i que Sànchez ha valorat positivament la decisió de l'Audiència Nacional, també ha reconegut que no són molt optimistes respecte al recorregut de la seva denuncia. Malgrat tot, ha volgut posar en valor la resposta ciutadana a aquell setge i ha demanat tornar a mobilitzar-se així de cara al judici que ha de començar en uns quinze dies. 

La diputada cupaire ha reaccionat així al fet que l'Audiència de Barcelona hagi reobert la causa sobre el desplegament de la Policia Nacional davant la seu de la CUP el 20 de setembre del 2017 i hagi ordenat citar com a investigat el cap de l'operatiu que va impedir entrar i sortir els militants del local.