La CUP ha criticat aquest dimarts les actuacions d'ERC i PDeCAT pel que fa al diàleg amb l'estat espanyol. El diputat Vidal Aragonés ha criticat la taula del diàleg que tindrà lloc aquesta tarda entre els partits catalans perquè considera que és una "farsa" i que només serveix per "blanquejar" el govern del PSOE. A més, ha assegurat que els dos partits generen "confusió" quan primer s'obren a dialogar amb l'executiu espanyol i després presenten una esmena a la totalitat en els pressupostos.

Pel diputat cupaire, un diàleg que no sigui "d'igual a igual" i en què no es pugui parlar d'autodeterminació, del final de la repressió i de l'alliberament i retorn de presos i exiliats, és una "farsa" i un "monòleg". A més, ha apuntat que després de la manera com es va fer el trasllat dels presos, que no se'ls garanteixi un judici "just" i de les detencions de 16 activistes al gener a Girona, no hi ha "res" a parlar amb l'estat espanyol.

En aquest sentit, ha rebutjat participar en la reunió d'aquest dimarts a la tarda perquè seria "acompanyar" en l'"enèsim fracàs".

Per altra banda, Aragonés ha aprofitat la roda de premsa des del Parlament per fer una crida a la mobilització i ha demanat de participar en totes les convocatòries que es facin per denunciar el judici de l'1-O per no "normalitzar" la situació. En aquest sentit, ha demanat que el 12 de febrer —dia d'inici del judici— comenci "un procés de mobilitzacions ascendents que culmini en vaga general el 21 de febrer".