La CUP i l’organització juvenil La Forja han decidit actuar davant els fets que van tenir lloc durant la plantada de creus a la platja de Canet de Mar. Aquest dimecres al matí, les dues organitzacions posaran en coneixement dels Mossos d'Esquadra les amenaces de mort que han rebut des de les agressions del passat 21 de maig, quan un grup d’ultres va irrompre contra l’acte reivindicatiu sobiranista.

Concretament, les dues organitzacions denunciaran les amenaces que han patit el regidor local de la CUP, Marc Jiménez, i el militant de La Forja, Biel López. La denúncia tindrà lloc a la comissaria dels Mosssos d’Esquadra de Les Corts a les nou del matí.

“Entenem que no es tracta d’un fet aïllat, perquè són múltiples els atacs que estem patint al Maresme aquests últims mesos: Vilassar de Mar, Mataró i Canet de Mar podrien ser-ne exemples”, expliquen en un comunicat conjunt. I afegeixen: “Ara bé, mentre uns toleren la presència de la ultradreta, nosaltres tenim clar que no els volem als nostres carrers”.

Aquesta denúncia se suma a la que ja van interposar la setmana passada pels ferits d’aquell dia. “Restem pendents de veure què fa la fiscalia de delictes d'odi al respecte, perquè entenem que del que es tracta és d'un grup organitzat que, de manera reiterada, pretén intimidar i atemorir les independentistes”, afirmen.