Jaume Alonso-Cuevillas, advocat del president a l'exili Carles Puigdemont, ha assegurat aquest dilluns que la seva defensa jurídica "no corre cap perill", ja que són "molts" els advocats que estan treballant en el seu cas.

En un missatge de Twitter, Alonso-Cuevillas ha reaccionat així a la imputació de Gonzalo Boye, membre de l'equip d'advocats de Puigdemont, en el marc d'una investigació que dirigeix l'Audiència Nacional per blanqueig de capitals procedents del narcotràfic.

"La defensa jurídica del President no corre cap perill perquè som molts els advocats que hi estem treballant", ha anunciat Alonso-Cuevillas. L'advocat, que concorre amb la candidatura de JxCat a les eleccions del 10-N, ha expressat a més tota la seva "solidaritat" amb Gonzalo Boye.

El lletrat imputat per l'Audiència Nacional, que coordina la defensa internacional de Puigdemont, va assistir al president en la seva compareixença a la seu de la Fiscalia de Brussel·les la setmana passada, arran de l'euroordre que el jutge Pablo Llarena va reactivar després que el Tribunal Suprem condemnés els líders del procés per sedició.