La número cinc de Cs per Barcelona al Congrés, Carina Mejías, considera que la denúncia a Fiscalia que ha anunciat el president de la Generalitat, Quim Torra, per la simulació d'afusellament a Puigdemont a un poble de Sevilla és una "sobreactuació". Mejías retreu a Torra que no condemni atacs "molt pitjors" contra altres partits a Catalunya "quan s'ataquen seus, es desinfecten carrers o es cremen fotos del rei".

Sobre els fets al municipi sevillà de Coripe, la candidata taronja ha acabat dient que estaven "fora de lloc" i eren "absolutament inapropiats" després que li preguntés fins a quatre vegades sobre aquesta qüestió i una vegada i una altre recentrés la seva resposta en el posicionament de Torra. "Li demanem que sigui conseqüent i condemni també altres atacs", ha repetit Mejías. La candidata de Cs creu que a Catalunya es viuen situacions de "violència política" més greus que la 'performance' de Sevilla i demana al president de la Generalitat que condemni per igual totes les accions. 

Mejías defensa que des de la formació taronja es condemna "qualsevol tipus de violència", però creu que en el cas concret de la simulació d'afusellament i crema de Puigdemont hi ha una clara "sobreactuació" del Govern i, en general de totes les "forces independentistes": "Tenen una doble vara de mesurar", ha lamentat la candidata de Cs.

En aquest sentit, Cs denuncia que aquest dilluns la vidriera de la seu del partit a Barcelona ha aparegut amb taques de pintura groga: "Als que volen reprimir la llibertat d'expressió o desinfecten carrers els diem que per molts que ens intimidin, no els tenim por i no callarem. No renunciarem a anar a cap racó de Catalunya", ha etzibat Mejías.