El secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha assegurat que al seu partit no "li tremola el pols" amb la corrupció i que seran expulsats els qui siguin detinguts o imputats en la macrooperació que està duent a terme la policia espanyola en ajuntaments governats per PP, PSOE i Cs.

No ha donat cap detall sobre alguns dels càrrecs de Cs presumptament implicats ni si han parlat amb ells per conèixer la seva versió, com l'excoordinador de Cs i actual assessor del partit en la Diputació de León Sadat Maraña, un dels detinguts avui.

Villegas, que ha agraït a les forces de seguretat, jutges i fiscals la seva feina contra la corrupció, permetent "netejar les institucions", s'ha referit a aquesta macrooperació durant un esmorzar informatiu que se celebra en un hotel madrileny.

Aquesta operació, que preveu seixanta detencions, està sent realitzada per la policia espanyola en ajuntaments de Catalunya (Lleida, Tiana i Mollet del Vallès), Madrid, Astúries i Lleó, governats per PP PSOE i Cs per investigar possibles martingales del grup Sacyr.