El portaveu de Catalunya Sí Que es Pot, Joan Coscubiela, ha criticat durament la diputada de la seva formació Àngels Martínez, que va votar a favor de l’esmena de la CUP a la disposició dels pressupostos que contempla el finançament d’un referèndum unilateral.

“Una persona que no sol venir a les reunions del grup, que no fa la feina, que no participa, que no explica les coses i que, a més a més, no ens va dir que faria això, no la desautoritzo jo, es desautoritza ella”, ha reblat Coscubiela en una entrevista a Catalunya Vespre. D’aquesta manera el portaveu ha qüestionat públicament la feina de la diputada dins el grup, posant en entredit la seva professionalitat. Àngels Martínez té una salut delicada que l’ha obligada, en algunes ocasions, ha absentar-se del Parlament.

Albano-Dante Fachin, líder de Podem, també va carregar públicament contra la diputada dient que no només no representava CSQP, sinó que tampoc Podem.

Àngels Martínez va justificar el seu vot al·legant que “la disciplina de grup és important, però que la consciència de cada diputat també ho és”.