El president del Parlament, Roger Torrent, ha estat implacable contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a qui ha acusat d'arribar "sempre tard en la gestió del coronavirus".

En una entrevista a Ràdio 4, el president del Parlament ha assegurat que Sánchez "ha preferit la imposició al diàleg" i li ha recordat l'abstenció d'ERC que va possibilitar la seva investidura: "La legislatura de Sánchez era una bona oportunitat per al diàleg".

Torrent també s'ha mostrat visiblement enfadat amb Josep Costa, el vicepresident primer de la Mesa, per l'intent d'aliança amb Ciutadans: "Va ser grotesc", ha indicat.

El confinament pel coronavirus obliga a fer les sessions de la Mesa del Parlament per videoconferència; fet que ha comportat un accident per no apagar el micròfon de l'ordinador quan és convenient. 

A l'inici de la reunió d aquest dimarts, quan els diferents grups estaven acabant de connectar-se, el vicepresident Costa, de JxCat, va trucar al vicepresident segon, Joan Garcia, de Cs, per demanar-li un favor i "evitar com sigui la foto Torrent-Aragonès donant-se un xec per lluitar contra el coronavirus". Costa volia que la donació de 2.014.232,08 d'euros que farà el Parlament al Departament de Salut per lluitar contra el coronavirus es fes mitjançant transferència i no amb un xec bancari.