La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha enviat una carta de suport al personal militar, i ha reconegut que la seva actuació en la crisi del coronavirus va per llarg i està lluny de finalitzar. "No acabarem aviat aquest esforç col·lectiu", ha indicat, "però acabarem", ha afegit.

Segons informa Infodefensa, la ministra destaca en la missiva l'actuació dels 7.753 efectius desplegats, molts d'ells de la Unitat d'Emergències.

"No acabarem aviat aquest esforç col·lectiu, en el qual molts de vosaltres hi doneu tota l'energia, bona actuació i esforç, però acabarem. Acabaran les causes que ens obliguen a fer-ho i llavors podrem recapitular i entendre situacions que ara semblen impossibles i llavors haurem i podrem felicitar-nos amb orgull. Tots", indica la ministra.

Robles ha enviat la carta el mateix dia que ha transcendit tensió entre la Guàrdia Civil i l'Exèrcit, pel paper que fa cadascú i els diferents criteris que tenen el Ministeri de Defensa i el d'Interior.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.