El director adjunt operatiu (DAO) de la policia espanyola, el comissari principal José Ángel González, ha donat positiu en les proves del coronavirus. Se'ls suma així als positius del seu homòleg en la Guàrdia Civil, el tinent general Laurentino Ceña, i al director d'Emergències del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, a tots ells integrants del comitè de seguiment del coronavirus que tots els dies es reuneix en la Moncloa.

El comissari es troba bé i aïllat a casa seva. És la mateixa situació en la qual està des de dimarts passat el tinent general Laurentino Ceña. Fernando Simón ha intervingut avui de forma telemàtica des de la seva casa en la roda de premsa a Moncloa dels tècnics al capdavant del gabinet de crisi.

Al si del Govern són ja diversos els casos de positius per coronavirus, ja que al contagi de les ministres Irene Montero i Carolina Darias es va afegir després el de la vicepresidenta primera, Carmen Calvo. En l'entorn del cap de l'Executiu, Pedro Sánchez, hi ha diversos familiars encomanats, entre ells la seva esposa, Begoña Gómez.

Aquest mateix dimarts José Ángel González ha donat compte de les novetats policials sota l'estat d'alarma. D'aquesta forma, ha insistit que no hi ha escassetat de mitjans de protecció entre els agents. "Des del primer dia estem dient que en cap moment no hi ha hagut escassetat de mitjans de protecció, es va fer amb temps i les xifres així ho destaquen", ha dit.