La diputada al Congrés de Junts per Catalunya Laura Borràs ha retret al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, el pacte amb Ciutadans per prorrogar l'estat d'alarma pel coronavirus. "Ens ha demostrat que hi ha un pla C, de Ciutadans", ha advertit. "Les seves aliances han mutat abans que el virus. Ha improvisat mesures i suports", ha recordat. 

"Diuen que és un govern que escolta però és un govern que vol ser escoltat. Diu que dialoguen però només volen ser obeïts", ha dit. Borràs ha recordat, una vegada més, que tornaran a votar 'no' a la pròrroga i ha insistit en que des de JxCat han dit en diverses ocasions que "un altre estat d'alarma és possible".

"Ens preocupa la involució democràtica que lidera", ha exposat. "Han demostrat anar a remolc". La diputada ha catalogat la gestió de la crisi del coronavirus com una "decepció".

Borràs ha remarcat que "els seus errors, futurs o passats, ataquen el futur de tots" i ha posat èmfasi en el fet que "la gent no mereix aquest despropòsit ni aquesta incertesa".