El nou president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Lluís Corominas, ha titllat el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, de "governador civil". Ho ha fet per l'entrevista de Millo a Catalunya Ràdio aquest dilluns, on va assegurar que l'Estat podria forçar unes eleccions autonòmiques a Catalunya per a impedir el referèndum. Corominas ha considerat que aquestes declaracions són "més d'una època predemocràtica".

"A Millo l'anomenarem a partir d'ara 'governador civil', perquè fa declaracions que corresponen més a una època predemocràtica", ha assegurat el president de JxSí en una entrevista a Els matins de TV3. Segons Corominas, aquestes consideracions "recorden a altres temps" i inicien un "camí molt perillós".

"Estic escandalitzat perquè ens vulguin dir quan i què hem de votar", ha assegurat Lluís Corominas, que també s'ha referit al documental 'Las cloacas de interior', emès aquest dilluns a TV3. El diputat ha dit que retrata "un escàndol de grans proporcions i sense precedents". En aquest sentit, ha lamentat que no s'ha produït "cap dimissió política" per aquests fets.