La resposta a la concentració de l'extrema dreta a la Rambla de Barcelona no s'ha fet esperar. Després que diversos grups ultres convoquessin els seus seguidors a les set de la tarda d'aquest divendres davant el mercat de la Boqueria, diversos col·lectius i entitats veïnals de Ciutat Vella han convocat a les 18.45 una contramanifestació sota el lema "contra el terror del Daesh i l'odi feixista, no passaran".

"És en resposta a la concentració feixista, però no només", expliquen des de l'organització a El Nacional. "Convoquem per mostrar el nostre rebuig al fonamentalisme, el terror i el feixisme, vinguin d'on vinguin, i per deixar clar que estem molt units en la diversitat i la tolerància i que no hi volem ni un bri de feixisme", afegeixen.

La convocatòria de resposta a l'extrema dreta ha estat convocada per col·lectius i entitats veïnals del barri, com ara l'Assemblea de Joves de Ciutat Vella, Banc Expropiat i organitzacions vinculades a l'esquerra independentista i alternativa. "Hi ha molta gent diversa", expliquen els organitzadors.