El raper Valtònyc, exiliat a Bèlgica, té el consell ideal per a tots aquells que se sentin sols; pensar en la soledat dels diputats de Ciutadans que aquest dissabte han visitat Amer​, el poble natal del president a l'exili, Carles Puigdemont.

En una piulada, el músic ha fet befa de la trobada de la formació unionista i ho ha il·lustrat amb una fotografia on s'aprecia la poca gent que ha acudit a la cita pensada per provocar. "Quan et sentis sol, fora de lloc i pensis que ningú t'estima, recorda que podria ser pitjor. Podries ser Ciutadans a Amer", ha ironitzat Valtònyc.

La visita de Ciutadans ha acabat sense cap incident. De fet, els veïns del poble natal de Carles Puigdemont han ignorat l'acte que el grup parlamentari en ple ha fet a la localitat, i que ha quedat limitat a menys de mitja hora.

Els comerços de la plaça de la Vila han tancat quan faltaven pocs minuts per les dotze i un cop han acabat les declaracions d'Inés Arrimadas, han tornat a obrir. Només s'han produït alguns crits entre veïns i els diputats de Ciutadans quan la formació s'ha acostat a una zona on hi havia una quarantena de persones reunides sota una pancarta amb la cara de Puigdemont. Arrimadas ha lamentat que els símbols independentistes "envaeixin" els carrers d'Amer i altres poblacions.