Cristina Arias, l'ultra que va ser encoratjada per Mariano Rajoy quan era president, ha estat condemnada per amenaçar la dona de l'alcalde de Balsareny, municipi on resideix, en el seu lloc de treball. De fet, la seva parella i ella ja havien estat denunciats per constants amenaces al batlle de la població, Isidre Viu.

Arias es va fer popular arran de la trucada de Rajoy per donar-li suport. El desembre passat, l'ultra va explicar que li havien cremat una bandera espanyola que tenia al balcó del seu domicili. Davant aquests fets, l'aleshores president del govern espanyol va trucar a Arias i la va encoratjar. Diverses televisions estatals es van fer ressò de la notícia i va realitzar diverses entrevistes.

Els fets pels quals l'ultra ha estat condemnada es remunten al mes de gener. Segons informa el rotatiu Regió7, Cristina Arias va anar al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Balsareny, on treballa la dona de l'alcalde de pediatra i la va amenaçar. La sentència conclou que Arias va aprofitar un moment en què la pediatra, i denunciant, va obrir la porta de la consulta per entrar al despatx. Un cop dins, la va amenaçar amb expressions com "et faré la vida impossible" o "ja veuràs el que et passarà", amb la finalitat "d'intranquil·litzar-la", i que li va generar "temor, després de rebre noves represàlies".

Finalment, la magistrada ha donat total credibilitat a la víctima i l'ultra ha estat condemnada a una multa de 150 euros. El passat mes de desembre, la seva parella ja va ser condemnada a pagar 400 euros per l'escarni a casa de l'alcalde de Balsareny.