“És una clara barbaritat el que està passant avui”. Així ha reaccionat Catalunya en Comú Podem a l’operació policial contra els CDR, que estan sent investigats per sedició, rebel·lió i terrorisme. “En la denúncia de la regressió de drets hi som i hi serem. Tots els demòcrates hem de defensar el dret a protesta”, ha sostingut la diputada Marta Ribas.

“Hem patit el terrorisme d’ETA i el terrorisme gihadista. Banalitzar-ho no ens fa cap favor”, ha lamentat. En aquest sentit, la portaveu adjunta dels comuns al Parlament ha reclamat una “resposta clara, contundent i transversal”, i per això ha fet una crida a manifestar-se el proper diumenge en la concentració unitària contra la repressió. No descarten sumar-se a la proposta de resolució conjunta de JxCat, ERC i la CUP.

Per altra banda, CatECP també ha anunciat la presentació d’una proposta de resolució sobre la renda garantida de ciutadania, especialment pel “desgavell” en la seva implementació. Ha posat sobre la taula l’alt índex de denegacions sense resposta de la Generalitat.