El politòleg Ramón Cotarelo ha comparat la visita del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, el proper 21 de desembre amb les visites que feia el dictador Francisco Franco "a les seves províncies".

A Cotarelo la reunió del consell de ministres que es celebrarà a Barcelona el dia que es compleix un any de les eleccions imposades per l'article 155 li recorda a les visites del dictador en la seva època.

En una piulada, el politòleg ha assegurat que el president espanyol farà el mateix que el dictador: "ocupar-la amb policia i Guàrdia Civil i empresonar als dissidents". Finalment, indica que "farà el consell de ministres tancat en una caserna" (per ara es desconeix on es celebrarà la reunió de l'executiu de Sánchez).

Cotarelo no està content amb la visita de l'executiu espanyol ja que el Ministeri d'Interior ha ordenat l'enviament de 400 antiavalots del Cos Nacional de la Policia per blindar el Consell de Ministres. De la mateixa manera, s'estan preparant diverses convocatòries de concentracions i mobilitzacions en contra de la reunió.