Després de la trobada del cos sense vida de l'exesquiadora olímpica Blanca Fernández Ochoa, els líders dels principals partits espanyols han mostrat el seu condol a les xarxes socials i han recordat la seva trajectòria en el món de l'esport espanyol. 

Un dels primers ha estat el president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, qui a més de donar el seu condol a la família, ha felicitat la tasca dels equips de recerca i voluntaris que han treballat durant tots aquests dies per trobar Fernández Ochoa en vida, tot i que al final "no hagi pogut ser".

Els líders del PP i Ciutadans, Pablo Casado i Albert Rivera, també han lamentat la mort de Fernández Ochoa en la mateixa línia que ho ha fet Sánchez. El líder popular, ha assegurat que la recerca de l'exesquiadora ha tingut un "terribles desenllaç" i també ha agrait la seva tasca als cossos de seguretat i voluntaris. Per la seva part, Rivera, ha lamentat que la recerca no hagi acabat amb un final feliç assegurant que ell mantenia l'esperança, però que finalment s'ha confirmat la pitjor de les notícies.