La Comunitat de Madrid ha registrat el primer cas de reinfecció de coronavirus. Segons ha avançat La Ser, aquesta persona reinfectada seria un estret col·laborador de la presidenta de la Comunitat, Isabel Díaz Ayuso, que ja va passar la malaltia al mes de març, segons han informat la ràdio citant fonts properes al malalt.

Per contra, la conselleria de Sanitat de Madrid, afirma que aquesta persona que està patint la Covid, no és un cas de reinfecció i per tant sosté que durant el març no va passar la malaltia. Encara que, les mateixes fonts properes al col·laborador d'Ayuso, es tractaria del sisè cas de reinfecció a tot Espanya i el primer a la Comunitat de Madrid.

Ayuso, contacte estret

Cal recordar que aquest dilluns, la presidenta Ayuso va anunciar que no anirà als actes de celebració del dia de l'Almudena, ja que havia mantingut contacte estret amb un positiu de coronavirus. Aquest contacte és, precisament, el primer cas de reinfecció a Madrid.

Dit això, la mateixa presidenta madrilenya, ja ha anunciat que no farà la quarantena protocol·lària que ella mateixa va fixar pels contactes directes d'un positiu de Covid i que reprendrà la seva agenda institucional en les pròximes hores. El govern madrileny defensa que Ayuso no ha de seguir la quarantena perquè la presidenta ja compta amb una PCR i perquè "té molts anticossos per haver patit ja la malaltia".