La polèmica de la prohibició d'estelades ha encès també l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que també ha decidit plantar el Rei a la final de la Copa. Així ho ha anunciat aquesta nit al seu compte de Twitter, on ha aprofitat per exigir el PP a "rectificar" perquè es tracta d'un "inacceptable atemptat a la llibertat d'expressió".

De la mateixa manera que el president del Govern, Carles Puigdemont, va deixar ben clar que no assistiria a la final per aquesta prohibició, Colau s'ha sumat a les seves paraules i tampoc no viatjarà a Madrid "en senyal de protesta".

Ara bé. Que l'alcaldessa no sigui present a la final de la Copa, no vol dir que no la celebri en cas que guanyi el Barça. En un nou tuit ha assegurat, després de donar tot el seu suport al president del club, que "celebrarem amb equip a la tornada, amb les banderes que cadascú vulgui portar".

El líder de Podemos, Pablo Iglesias, ha titllat la prohibició d'acte "ridícul" i "autoritari" i ha apostat per la llibertat d'expressió als estadis esportius.