L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s'ha emocionat en el transcurs d'una entrevista quan se li ha preguntat si en algun moment s'ha plantejat deixar la política. 

"Deixi'm que li pregunti... en el algun moment li ha passat pel cap dir 'aquí us quedeu'?", li ha preguntat Jordi Basté a El Món a RAC1.

La resposta s'ha fet esperar uns segons, i davant el silenci el conductor ha donat pas a la publicitat. Colau, amb la veu trencada, havia lamentat que la intensitat de la campanya li ha suposat dificultats per estar "amb els fills".

En la represa, Colau ja més serena ha explicat que en els últims 4 anys la política institucional li ha demanat molts "sacrificis" però que "ha vingut aquí a governar per a la gent". La líder de BComú ha defensat que sap pel que lluita i que sap "la responsabilitat que això implica".

En l'entrevista, Colau ha admès que s'ha plantejat deixar la política els últims dies, perquè han estat unes setmanes "molt difícils" amb uns llenguatges "molt durs" per part d'ERC.

També ha dit que està "pràcticament segura" que no es tornarà a presentar a les properes eleccions, i ha lamentat que l'acusin d'"aferrar-se a la cadira" quan Ernest Maragall fa "més de 40 anys que ocupa càrrecs".

També ha criticat el "doble discurs" d'ERC sobre els pactes amb el PSC, i ha afegit que li hauria agradat que haguessin consultat les seves bases sobre un acord amb BComú i PSC. L'alcaldessa ha insistit que no té cap acord amb Manuel Valls tot i assumir "contradiccions" per arribar a l'alcaldia.