L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau ha rebutjat les agressions feixistes que s'han produït aquest matí després de la manifestació de l'ultradreta espanyola i ha exigit que s'investiguin els fets. En un tuit, Colau demana al Departament d'Interior que trobi els agressors alhora que ofereix suport a les víctimes a través de l'Oficina Municipal per a la No Discriminació. Durant les agressions també s'han sentit crits homòfobs.

Aquest matí s'ha convocat a Barcelona una manifestació a favor de la unitat d'Espanya, concentració a la qual no s'hi ha adherit cap partit polític amb representació parlamentària. Un cop acabada s'han produït dues agressions que han acabat amb sis ferits de diversa consideració.

Una de les agressions ha tingut lloc al carrer de Blai quan un home ha fet un trau al cap a un veí que estava prenent un refresc en una terrassa. Per fer-ho, hauria utilitzat una porra extensible, segons els Mossos d'Esquadra. L'altre ha tingut lloc al metro del Clot, cinc joves han estat agredits per un grup d'ultres que han llençat escopinades i crits homòfobs.