Diversos ultres han comès dues agressions després de la manifestació espanyolista que s'ha fet aquest matí al Paral·lel. Han pegat a veïns i a un grup de joves al Poble Sec i al Clot, a Barcelona. Sis persones han estat ferides en diversos graus.

Una agressió s'ha produït al carrer de Blai, al Poble Sec, a les 15:30. Hi ha resultat ferit amb un trau al cap un veí que estava prenent una consumició en una terrassa. L'autor també era un dels manifestants de l'acte ultra. Segons fonts dels Mossos, l'agressor ha fet servir una porra extensible per agredir.

Diverses patrulles de la policia catalana s'han desplaçat al lloc i han identificat els individus que han participat en l'incident. Segons ha informat la policia, estan a l'espera que es presenti denúncia.

D'altra banda, cinc joves, alguns d'ells membres del CDR de Nou Barris, han denunciat que també els han agredit ultres provinents de la manifestació espanyolista. El CDR de Nou Barris ha adjuntat diverses fotografies de contusions, al seu compte de Twitter.

Un dels ultres ha fet també crits homòfobs i ha llançat escopinades, han afegit. Els Mossos d'Esquadra també han identificat els implicats i han aconsellat a les víctimes que interposin les denúncies corresponents.