Durant la vida del rei emèrit hi ha hagut una gran quantitat d'episodis inversemblants, però encara avui no deixa de sorprendre'ns. Aquí en va un altre: Joan Carles I va rebre "hormones femenines" a través d'unes injeccions proporcionades pel CNI, i podem conèixer-ne els motius gràcies al comissari Villarejo

Aquest dimecres, el comissari ha comparegut per segona vegada davant la comissió de Congrés dels Diputats que l'investiga per l'operació Kitchen, l'operatiu suposadament orquestrat des del Ministeri de l'Interior en el temps de Jorge Fernández Díaz per espiar l'extresorer del PP Luis Bárcenas.

Davant una sèrie de rumors i insinuacions poc concretes, el portaveu d'ERC, Gabriel Rufián, ha aprofitat per preguntar-li directament sobre la qüestió. No han calgut gaires esforços per part del republicà: "A qui es refereix [amb això]?", ha preguntat. "Al rei emèrit", ha respost immediatament el comissari jubilat. 

Una qüestió d'estat

La millor part de tota aquesta història? Les raons per fer-ho: "Van donar-li injeccions d'hormones femenines i inhibidors de testosterona per tal de rebaixar-li la libido perquè [importantíssim aquest detall] es considerava un problema d'estat que aquest senyor fos tan fogós".

Una altra dada a tenir en compte: l'amiga del rei Corinna Larsen va arribar a assegurar a Villarejo que l'objectiu era "treure-li la força" en l'àmbit sexual. Per la qual cosa, "ni podia estar amb una dona ni res".

 

 

Villarejo i el cas Bárcenas

Canviem el focus per centrar-nos en el cas que esquitxa Villarejo:

"A treballar". Amb aquestes paraules l'expresident Mariano Rajoy en va tenir prou per donar carta blanca a Villarejo perquè fes tot el possible per gestionar la crisi pel cas Bárcenas. Així ho revelen uns audios gravats per l'excomissari als quals ha tingut accés el diari Público. Abans, Rajoy ja li havia demanat a través d'intermediaris que el tingués informat de tots els moviments de l'extresorer per saber fins a quin punt el comprometien les informacions que pogués tenir sobre ell. 

El 15 de març de 2014, Villarejo va exposar al secretari d'estat, Francisco Martínez, els perills als quals s'enfrontava Rajoy, a causa de la detenció d'un excompany de cel·la de Bárcenas. Aquest ho explica al seu superior, el ministre d'Interior Jorge Fernández Díaz, i aquest al llavors president del govern espanyol. 

Segons explica a les notes d'àudio recuperades per Público, Villarejo explica a Martínez en aquell mateix encontre que tres dies abans es va citar amb Rajoy a la seu del partit a Génova, en una reunió organitzada per l'advocat Javier Iglesias, molt ben relacionat amb María Dolores de Cospedal. Abans, Villarejo hauria demanat en diverses ocasions a Iglesias poder-se veure amb el president en persona perquè aquest "beneís la seva unió", és a dir, li donés el vistiplau a les seves accions. 

 

Imatge principal: Rei emèrit, Joan Carles I / Europa Press