El president de la Generalitat, Quim Torra, ha posat en dubte les paraules del secretari general d'Units per Avançar, Ramon Espadaler, que ha alertat aquest dissabte que la seva vinculació amb el PSC es pot trencar si els socialistes catalans aposten per tocar la immersió lingüística.

"I per l’informe d’Amnistia Internacional? I per prohibir que el Parlament no pugui debatre sobre el dret d’autodeterminació de Catalunya? I per la situació dels vostres companys, a l’exili i a la presó?", ha preguntat Torra a Espadaler en un missatge a Twitter.

En aquest sentit, el president del Govern ha qüestionat que si Units per Avançar ha permès tot això, per quina raó s'hauria de creure que trencaran ara per la immersió.

De la seva banda, Espadaler ha replicat Torra destacant que li entristeix "constatar que us dol que defensem el model d’immersió lingüística, com hem fet sempre". "De la resta, parlem-ne quan vulgueu, tot i que no acceptem les vostres suposades lliçons de catalanisme, democràcia o humanisme per més president que sigueu", ha etzibat el secretari general d'Units per Avançar.

Finalment, Espadaler ha convidat Torra a convocar uns nous comicis a Catalunya: "Voleu dir que no seria millor anar a eleccions?".