L'advocat Gonzalo Boye ja ha contestat a les paraules del ministre d'Afers Exteriors espanyol, Josep Borrell. Aquest dimarts, el ministre ha afirmat que si els intents de diàleg del govern espanyol amb els independentistes no donen resultat, o "si el progrés es fa dependre de condicions impossibles" com s'ha apuntat "fa unes hores", "llavors caldrà suspendre la teràpia de l'ibuprofèn". Això sí, ha deixat clar que aquest moment no ha arribat encara.

Davant d'aquesta actitud, Boye ha respost a través de les xarxes socials que "sembla que a ell la medicació li van treure fa temps".

Entre aquestes "condicions impossibles" que ha esmentat Borrell, hi ha l'"anomenat dret a l'autodeterminació, que és un presumpte i inexistent reconeixement del dret a la secessió", o la posada en llibertat de "ciutadans que estan en presó preventiva per ordre judicial en un país que té separació de poders", llavors caldrà "suspendre la teràpia de l'ibuprofèn". "Hi ha algunes persones que són immunes a algunes medicines i potser ens trobem davant d'un cas d'immunitat a l'ibuprofèn", ha detallat.