L'eurodiputada Carolina Punset, que ha estripat el carnet de Ciutadans, s'ha mostrat totalment decebuda aquesta tarda, en una entrevista al programa Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio, amb el líder de Cs, Albert Rivera. "No tenen remei", ha assegurat.

Segons Punset, amb els plantejaments territorials que fa Cs "no anem enlloc", i no es pot solucionar el conflicte entre Catalunya i Espanya. "Amb el 155 i posant polítics a la presó no se soluciona. Bé, fa guanyar alguns vots a Cs, però no soluciona el problema del país", ha afegit, mentre apostava pel diàleg.

"Jo, que no soc ningú, em reuneixo amb Esteban González Pons, amb Josep Borrell, amb membres de tot l'arc parlamentari", diu. "D'aquesta situació no en sortirem sense reformes, i per a això cal generar consensos i cal escoltar els adversaris polítics", ha dit.

Punset ha deixat clar que no pensa tornar l'acta d'eurodiputada, perquè entén que el que ha entrat en una deriva estranya és Ciutadans. "Qui hauria de tornar l'acta són Albert Rivera i José Manuel Villegas, que han incomplert de forma sistemàtica les promeses electorals. Si les complissin, l'endemà jo els torno l'acta", ha reblat.