Nova empipada de Ciutadans a costa de Tv3. El partit taronja ha utilitzat de nou la tribuna del Parlament per criticar la televisió pública i la seva cobertura del judici al procés. En una interpel·lació al Govern sobre la seva estratègia de comunicació, el diputat Ignacio Martin Blanco ha assegurat que Tv3 ha "pres partit" en la cobertura del judici i que el presenten com a "polític". En aquest sentit, ha denunciat que facin, a parer seu, "publireportatges", "pornografia sentimental" i "idolatria" dels acusats. 

Martín Blanco, que ha volgut mantenir la cautela per evitar tractar els presos com a condemnats, sí que els ha acusat de ser "culpable moralment" d'haver "dividit la societat". Per això, ha criticat que Tv3 "presenti Junqueras com a amant d'Espanya" i, parafrasejant la proclama de "el Junquerisme és amor", ha assegurat que "el Junquerisme ha fet molt mal.

El diputat de Ciutadans també ha utilitzat bona part de la seva intervenció per denunciar els insults de l'actor i col·larador de la cadena Toni Albà contra la líder del partit, Inés Arrimadas. En aquest punt, Martín Blanco ha de criticat que la disculpa de la cadena era "exculpatòria" i ha demanat que se l'acomiadi. 

L'encarregada de respondre aquesta interpel·lació ha estat la consellera de presidència i portaveu, Elsa Artadi, que ha atribuït el malestar de Cs amb la retransmissió del judici per part de Tv3 al fet que els "incomoda que se senti la veu d'aquells que han estat tancats més de 16 mesos a la presó per haver convocat un referèndum i deixar votar a la ciutadania".

En aquest sentit, ha recordat les paraules més destacades de tots els presos davant el Tribunal i ha insinuat que el que els molesta és la mala actuació de la Fiscalia quan pregunta "si és soci d'Òmnium o de l'ANC com si fos d'Estat Islàmic". 

Per altra banda, Artadi ha titllat de "lamentable, masclista, insultant i vexatori" el comentari d'Alba, però també ha demanat al grup de Cs que faci la mateixa crítica i condemna quan les víctimes de les ofenses són els independentistes.