Ciutadans torna a amenaçar amb la via penal. El vicepresident segon de la cambra, José María Espejo-Saavedra, ha advertit el president del Parlament, Roger Torrent, amb recórrer a la via penal l'acord sobre la suspensió dels presos que JxCat i ERC han anunciat aquest dimarts al matí i han assegurat que consuma "un delicte de desobediència". 

Espejo-Saavedra ha assegurat que Torrent actua com l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, i l'ha advertit que pot acabar com ella, que fa sis mesos que està empresonada. "Crec que el president del Parlament, Roger Torrent, segueix els passos de la seva predecessora, Carme Forcadell, i ja hem vist com va acabar la mesa de Forcadell", ha afirmat.

A més, el diputat de Ciutadans també ha aprofitat la roda de premsa per carregar contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i per assegurar que hi ha un pacte amb els independentistes. "Torrent supera Forcadell, però l'única diferència és que ho fa més tranquil perquè qui governa a Espanya és Pedro Sánchez", ha manifestat.