Ciutadans ha presentat aquest diumenge un manifest a favor del "feminimse liberal" en un gran acte a Madrid cinc dies abans del 8 de maig, Dia Internacional de les Dones. La líder del partit a Barcelona, Inés Arrimadas, ha defensat que "feminisme no és dir 'portavozas', sinó canviar polítiques", en una al·lusió als partits d'esquerres. El document presentat conté un decàleg de principis entre els quals destaquen el rebuig a l'exclusió de l'home de la lluita feminista, perquè no s'ha de "deixar ningú a fora", segons Arrimadas. Per la seva banda, Albert Rivera ha dit que el feminisme és "més ampli" del que defensen les esquerres.

La xarxa no ha trigat gaire a criticar aquest "feminisme liberal" proposat per Ciutadans. Amb l'etiqueta #feminismoliberal es poden trobar milers de piulades que critiquen la proposta de la formació taronja. 

El decàleg defensa un feminisme que sigui "causa de tots" i que treballi per la "igualtat entre homes i dones", i afirma que "sense llibertat no hi haurà igualtat", per la qual cosa defensa que "tota dona té la mateixa llibertat individual que l'home". Exposa que hi ha "molt de camí vers la igualtat" i reclama que cap dona hagi d'escollir "entre la carrera i la família", per a la qual cosa calen polítiques a favor de la "corresponsabilitat entre dones i homes".

A l'escrit s'afirma que el feminisme liberal inclou els homes per "no ignorar la meitat de la societat" i es demana reforçar l'educació i una oposició frontal a la violència masclista. També s'hi rebutja el "paternalisme" que considera que exerceixen "dones", s'hi assenyala que la "guerra de sexes" forma part del "passat" i s'hi nega la possibilitat de parlar en nom del conjunt de les dones per part de "cap grup de pressió".