Pesos pesants de l'Executiva d'Albert Rivera integren la gestora que prendrà les decisions de Ciutadans fins a la celebració del congrés extraordinari del partit, que tindran com a portaveu del nou òrgan de direcció a la dirigent canària Melisa Rodríguez.

El consell general de la formació, reunit aquesta manañana en un hotel de Madrid, ha acordat també que se celebri el 15 de març l'Assemblea que ha d'elegir el nou president del partit que tot apunta serà Inés Arrimadas.

Arrimadas no forma part de la gestora a l'haver-se postulat com a candidata a presidir Ciutadans, tot i que encara no ha formalitzat la seva candidatura.

La gestora que ha de regir el partit fins al 15 de març està fiormada per setze membres, inclòs el president del Consell General, Manuel Bofill, i encara que tots formaven part de l'executiva sortint, destaca el fet que no estan alguns dels fitxatges personals de Rivera,com ara Marcos de Quinto, Edmundo Bal o Sara Jiménez. Sí que hi és el seu nucli dur, com José Manuel Villegas i Fran Hervías, que han dimitit en els últims dies. També es troben Joan Mesquida, José María Espejo-Saavedra, Luis Garicano i Begoña Villacís.

El president de la gestora, Manuel Bofill, ha reivindicat durant la seva intervenció en el consell nacional el llegat de l'Albert Rivera, que va abandonar la política a causa de la patacada electoral del 10-N, i va destacar que "només Ciutadans pot portar a Espanya polítiques centrades, liberals, que donin suport a les famílies, als nostres autònoms, que plantin cara al nacionalisme i que avancin cap a la regeneració democràtica".