La portaveu de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, es veu "forta, valenta i a l'altura de les circumstàncies" per assumir el lideratge del partit. Si encara no ha presentat la seva candidatura per rellevar Albert Rivera és, segons ha explicat ella mateixa, perquè hi ha uns terminis per complir. 

"En situacions difícils és quan cal fer passos endavant" i ella ha dit que està preparada per fer-ho en una entrevista a Antena 3 una setmana després de dimitir el president del partit. "Crec que compto amb el suport, no sé si unànime, però sí majoritari", ha manifestat l'excap de l'oposició a Catalunya, que assegura que té un suport "majoritari". Amb tot, ha subratllat que respectarà el procés de primàries del partit.  

Quan se li ha preguntat per les seves intencions de cara al futur, Arrimadas ha deixat clar que serà "valenta". I s'ha desfet en elogis cap al seu mentor, Albert Rivera. "Ha donat una lliçó de dignitat i responsabilitat, ha deixat el llistó molt alt". 

També s'ha pronunciat sobre l'enfonsament electoral que va viure Cs en les eleccions del diumenge dia 10, en què van passar de 57 a 10 escons al Congrés dels Diputats. Des del seu punt de vista, el motiu pel qual la formació taronja ha perdut un milió de vots és que el seu electorat és "més exigent". Així mateix ha reconegut que no van saber "explicar prou que Pedro Sánchez no volia arribar a un acord amb cap altra força que no fos Podemos".