Ciutadans acudeix un altre cop a la justícia. En aquest cas, pels fets de diumenge a la celebració de l’Orgull a Madrid. Segons ha anunciat el mateix Albert Rivera des del Congrés dels Diputats, aquest dimarts es plantaran davant la Fiscalia per a denunciar “agressions, insults i vexacions” durant la manifestació, per si hi ha delictes d’odi, injúries i agressió. Ho farà malgrat l’informe de la Policia de Madrid que contradiu la seva versió dels fets.

El líder del partit unionista ha denunciat les “imatges deplorables”, i no ha desaprofitat l’ocasió per a carregar contra el ministre de l’Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, a qui ha demanat la compareixença immediata. “Estem preocupats perquè un ministre de Sánchez assenyali els votants de Ciutadans i després els agredeixin”, ha criticat.

Preguntat sobre l’informe de la Policia de Madrid que desmenteix que hi hagués agressions físiques, Rivera ha assegurat que “hi ha imatges que valen més que mil paraules”, i que aquesta tarda “anirem amb proves i imatges” a la Fiscalia. "No cal que descrigui les escenes perquè les han vist tots els espanyols", ha insistit.

“Ningú no ens farà fora del Dia de la Llibertat, del poble de Puigdemont o d’Errenteria”, ha assegurat, que ha reiterat que l'any que ve tornaran a la celebració de l'Orgull.