Ciutadans portarà Arran a la fiscalia pel llançament de pintura contra la casa de Llarena. L'executiva del partit ha decidit aquest dimecres al vespre denunciar el grup juvenil Arran a la fiscalia per un presumpte delicte d'odi contra Llarena. 

La denúncia arriba després que els joves hagin llançat pots de pintura groga al portal de Llarena. Ells mateixos han fet públiques les imatges de l'acció a través de Twitter i Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎥 VÍDEO | El 25 de març d'aquest any vam assenyalar el Jutge #Llarena com a màxim símbol de la repressió cap a l'independentisme i la defensa del #Règim78. Vuit mesos després, per petició popular i amb una resolució de la instrucció judicial que només preveu unes sentències desmesurades, ho hem tornat a fer. Ho hem tornat a fer perquè en Llarena, i el sistema que el recolza, són els responsables de cada presa i exiliada política. De cada judici que guanya la banca. De cada sentència que tolera violacions. De cada desnonament. De cada militant antifeixista detinguda. Per això el jovent organitzat decidim estripar la baralla de jutges, polítics i reis que viuen a costa de la nostra misèria. Ahir vam tenir una nova mostra del paper de la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra com a defensors d'aquest Règim, ja que no només van protegir les manifestacions feixistes de Jusapol que no s'haurien d'haver permès, sinó que van detenir dues companyes que van plantar-hi cara. #independència #socialisme #feminisme #païsoscatalans

A post shared by Arran Països Catalans (@arran_jovent) on

Tot i això, els Mossos d'Esquadra ja havien obert una investigació per identificar els responsables de l'acció.

Aquesta no és la primera acció d'Arran contra el jutge instructor del cas 1-O. De fet, fa uns mesos ja van fer pintades contra ell a Das, població de la Cerdanya on el jutge hi té una segona residència. "Llarena feixista, ni a Das ni enlloc!", es podia llegir al paviment de la població després de l'acció.