Per a Ciutadans, encara és massa d’hora i poc prudent aixecar l’aplicació de l’article 155. Així ho ha advertit aquest dimecres la seva diputada al Parlament, Lorena Roldán, després que el president Quim Torra hagi desbloquejat el Govern substituint els consellers restituïts. “Que ningú no sigui ingenu de pensar que ja tenim un Govern en condicions”, ha avisat. En aquest sentit, ha instat el Govern espanyol a “aplicar la Constitució” a Catalunya.

“El president Torra ja ens ha deixat molt clar què és el que opina dels catalans que no pensem com ell, i ens ha deixat molt clar què pensa fer a Catalunya”, ha valorat Lorena Roldán. En aquest sentit, ha acusat el nou executiu de voler “recuperar les lleis de la ruptura” i crear una “espècie de Parlament paral·lel” on només estiguin representats els partits independentistes.

En aquest sentit, la diputada del partit unionista ha criticat que “el senyor Torra ha demostrat que no està aquí per fer de president ni per governar”. I ha llançat una advertència: “El xou de Torra no ha fet més que començar”.