"No va existir aquest acord". Amb aquestes contundents declaracions el portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha negat que Cs hagués acordat amb JxCat, ERC i el PSC una nova composició pel consell de la CCMA. Tot i que la setmana passada va sortir publicat que hi havia un acord i des de les files de Cs no es va negar, aquest dimarts el portaveu de la formació ha assegurat que el que hi havia eren "noms", que Cs ha de ser al consell perquè són el partit més votat i no per cap pacte i que el seu objectiu és una CCMA "neutral" i que "aixequi les catifes dels mitjans de comunicació". 

L'acord al que havien arribat als grups havia de ser registrat aquest dilluns, però finalment no es va fer ja que la formació taronja ho va congelar enmig de la polèmica per la via eslovena de Torra. Per Ciutadans és incòmode en el context actual que es vegi la seva entrada a la CCMA com un acord amb les formacions sobiranistes i volen evitar la imatge, almenys, de moment. 

En roda de premsa des del Parlament, Carrizosa també ha tornat a carregar contra el president de la Generalitat, Quim Torra, a qui acusa de ser un "perill públic" i ha lamentat que la resposta del govern espanyol de Pedro Sánchez siguin "unes cartes". En aquest sentit, ha tornat a demanar l'aplicació del 155.