Ciutadans ha congelat l'acord que va tancar divendres passat per desbloquejar la composició del Consell de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals enmig de la polèmica provocada per l'aposta del president, Quim Torra, per l'exemple d'Eslovènia com a via per a fer efectiva la República. Fonts parlamentàries asseguren que es tracta només d'una congelació momentània però que el pacte no s'ha trencat.

La voluntat era entrar els noms dels nous consellers el mateix divendres al registre del Parlament. L'acord contempla que ERC tindrà dos consellers, un dels quals el president del Consell; JxCat, en tindrà dos; mentre que Ciutadans, es queda amb un conseller i cedeix el segon que li correspon al PSC.

No obstant, els noms no van poder entrar divendres al registre, per la qual cosa es va decidir entrar la proposta aquest dilluns. Però després de la polèmica, provocada per les paraules de Torra durant la presentació del Consell per la República, tampoc ha entrat aquest dilluns, segons fonts dels grups, per decisió de Cs, tot i que asseguren que l'acord no s'ha trencat.