La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha assumit les diferències i la crisi que travessa actualment el Govern i ha explicat que ara toca "definir què volem i on anem". Chacón ha reconegut que no hi ha unitat estratègica entre els socis i ha reivindicat que des del seu partit sempre s'hi ha insistit: "JxCat ha fet una crida a la unitat per activa i per passiva. Ho hem intentat”, ha dit. 

A més, ha assegurat que cal una entesa independentista àmplia on també hi participin entitats socials, ja que "el Govern no és l'únic actor". "L'1-O teníem clar què anàvem a fer, perquè, com i quan. Això, ara, no ho tenim. No hi ha unitat i això desconcerta la gent", ha lamentat. Tanmateix, ha afirmat que el Govern és "prou intel·ligent per preservar les diferències" i "treballar per gestionar el dia a dia". 

Pel que fa al pacte de la seva formació amb el PSC a la Diputació de Barcelona, Chacón ha explicat que, si no hi ha canvis d'última hora, s'investirà a la socialista Núria Marín. "Tal com tenim les matemàtiques i les manifestacions públiques, el del PSC és el millor dels pactes”, ha indicat.