L'alcaldable per Barcelona i exprimer ministre francès, Manuel Valls, ha sigut l'únic líder polític d'àmbit català que ha estat suspès pels seus potencials electors en l'última enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió. El votant de Ciutadans, partit que apadrina Valls de cara a les municipals del pròxim mes de maig, l'ha puntuat amb un 4,89 sobre 10. 

De fet, el votant que millor ha puntuat l'exprimer ministre francès és el del Partit Popular, l'únic que l'ha aprovat, amb un pobre 5,44, mentre que el votant socialista del PSC, ideologia de la qual prové Valls, també l'ha suspès amb un 2,92. En la mateixa línia han puntuat els votants dels comuns a Valls, que l'han suspès amb un 2,14.

valoracio liders polítics CEO

Per la seva part, els votants de partits independentistes, JxCat, ERC i la CUP han suspès rotundament Valls amb un 1,16, un 1,32 i un 0,81 sobre 10 respectivament, les tres pitjors notes que ha rebut l'exdirigent francès.

Per fer aquest sondeig el CEO ha realitzar 1.500 entrevistes a catalans majors d'edat, i té un marge d'error de +/-2,53; l'enquesta es va fer del 4 al 25 de març, amb el judici al procés en marxa, la vaga feminista i la protesta de l'independentisme a Madrid