Les protestes contra l'amnistia s'estenen arreu d'Espanya i també arriben a Catalunya. Unes 110 persones han resat el rosari aquest dissabte a la tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona per a demanar la unitat d'Espanya, després d'una convocatòria estesa per xarxes socials els últims dies. Un sacerdot ha obert l'acte a les 19.15 hores defensant que "les arrels són catòliques" a Espanya i després ha dirigit el rosari (que gairebé tots han seguit de genolls) fins les 19.45 hores, quan ell mateix l'ha tancat al crit 'Viva España', 'Viva Cristo Rey', 'Viva Catalunya española'. Quatre persones han sostingut una escultura de la Verge davant una pancarta en dues parts: la frase 'Vingui a nosaltres el teu regne' al costat d'una bandera d'Espanya que incloïa el sagrat cor i la mateixa frase, en llatí: 'Adveniat Regnum Tuum'.

Manifestació multitudinària a Madrid contra l'amnistia

Aquest dissabte al matí un centenar d’organitzacions civils de l’entorn de la dreta i l’extrema dreta han col·lapsat la plaça de Cibeles i els carrers del voltant a Madrid dos dies després que el president espanyol certifiqués els acords amb l’independentisme per sortir elegit una altra vegada. El PP i Vox s’han afegit a la protesta massiva, que s’ha desenvolupat de forma pacífica. Segons l'organització, "s'ha fregat el milió de persones" i la delegació del govern central a Madrid ha rebaixat la xifra a 170.000 assistents. La més multitudinària fins ara.

Les banderes espanyoles i europees han predominat aquest matí en la concentració organitzada sota el lema 'No en mi nombre: ni amnistía, ni autodeterminación, ¡por la libertad, la unidad y la igualdad!'. Pedro Sánchez i Carles Puigdemont han estat una altra vegada l’ase dels cops dels manifestants. Al president a l'exili, davant la petició d'un escolta per a la seva protecció, se li ha desitjat que se'l protegeixi per portar-lo a Alcalá Meco, una de les presons madrilenyes. Un dels lemes que ha triomfat ha estat el Me gusta la fruta’ que ha popularitzat Isabel Díaz Ayuso, que va titllar Sánchez de “fill de puta” durant la sessió d’investidura, per bé que després va afirmar que havia cridat ‘Me gusta la fruta’ en resposta a Sánchez