Els CDR segueixen duent a terme accions de protesta per la detenció de set independentistes el passat 23 de setembre per part de la Guàrdia Civil. En una acció protagonitzada aquest diumenge, els CDR de Granollers es van plantar en silenci davant de la caserna de la policia espanyola a Canovelles, segons han informat aquest dilluns a través de Twitter.

"Diferents assemblees locals de la zona ens vàrem plantar a la caserna de Canovelles i amb la força del silenci i d'estar organitzades vam mostrar el nostre rebuig a les forces d'ocupació!", han reivindicat. L'acció consistia en ser davant la caserna en silenci mentre sonava la cançó Què volen aquesta gent? de Maria del Mar Bonet.

Posteriorment, segons han informat els mateixos CDR, agents de la policia local han estat tota la nit del diumenge al dilluns patrullant la caserna, mentre el cos policial espanyol ho tenia tot tancat. "Queda demostrat que quan ens organitzem i responem, la por canvia de bàndol! Tornem a les assamblees, tornem a preparar-nos. Seguim!", han instat.