Comissions Obreres (CCOO) ha denunciat, a través d'un comunicat, la cobertura que van fer els mitjans de RTVE Catalunya de la presa de possessió dels consellers de la Generalitat. El sindicat ha assegurat que el Canal 24 horas i RNE "no van actuar com un autèntic servei públic perquè no van informar de forma adequada" i que "una vegada més la ciutadania es va veure afectada per una decisió política i gens professional".

CCOO ha criticat que a la televisió la investidura es podia seguir en desconnexió i que una periodista des de Torrespaña -on hi ha la seu central dels serveis informatius de TVE- que, segons l'organització, traduïa "amb certa llibertat i algunes imprecisions". També ha vist malament la cobertura de RNE Barcelona, que no va fer "programa especial" i que, segons el sindicat, tampoc "hi va destinar els mitjans adequats per la seva difusió".

CCOO ha considerat que la presa de possessió dels consellers s'hauria d'haver emès per La 1 en desconnexió per Catalunya. "RTVE Catalunya porta molts anys allunyada de la ciutadania", ha denunciat tot afirmant que en la darrera etapa "s'ha posat en joc l'existència de RTVE Catalunya".

Per tot plegat, ha reclamat que marxin "tots aquells que actuen sota el dictat del PP". Pel sindicat ha de marxar tant el president de la radiotelevisió pública estatal com aquells que "li han seguit el joc" i "han deixat que la manipulació imperés en les seves decisions".