La candidata del Partit Popular per Barcelona a les eleccions generals del 28 d'abril, Cayetana Álvarez de Toledo, ha acusat l'eurodiputat i històric membre del mateix partit, Santi Fisas, d'atacar-la amb mentides. Aquest mati, Fisas s'ha mostrat molt crític amb les declaracions que la cap de llista va fer ahir a Madrid en relació a Catalunya i, ara, Álvarez ha contraatacat. 

Álvarez de Toledo va reivindicar el seu dret a liderar la llista recalcant que, "com més vegades diguin 'Cayetana és de fora, no parla català, no té dret a representar-nos', més poderós serà el sentit d'aquesta candidatura". L'eurodiputat ha considerat que dir que no parlar català dona més sentit a la seva candidatura és un "menyspreu a Catalunya" i ha criticat l'estratègia de la candidata públicament en una piulada. 

Davant l'atac, la candidata ha fet una piulada per defensar-se i ha convidat a Fisas a rectificar. Cayetana Álvarez ha compartit una imatge amb les declaracions exactes i contextualitzades que va realitzar ahir. "Això és el que vaig dir i no el que diuen els hermeneutes habituals que vaig dir. Com tu bé saps, amb mentides no es combat la mentida fundacional del nacionalisme", ha indicat.