El líder del PP, Pablo Casado, ha respost a ERC, que ha plantejat un referèndum contra la monarquia, sortint en defensa del Rei i la Monarquia assegurant que volen "esborrar el Rei d'Espanya". "Nosaltres diem 'Visca la Monarquia constitucional, Visca el Rei'. Què és això que vingui Rufián a malmetre el nom del Rei?", ha emfatitzat el lider popular.

En un acte de campanya a Valladolid, Casado també ha apel·lat al vot útil per al PP perquè així s'evitarà que el president a l'exili Carles Puigdemont sigui "ministre d'Exteriors", Quim Torra "ministre d'Administracions Territorials", Pablo Iglesias "ministre d'Interior" i Arnaldo Otegi "ministre de Justícia" d'un govern de Pedro Sánchez.

Una vegada més, Casado ha apel·lat al vot "patriòtic, urgent i necessari" al PP per desallotjar Pedro Sánchez del palau de la Moncloa i ha criticat que el PSOE "una altra vegada" vagi al "doberman, la manipulació i l'apel·lació a la por". "Però no tenim por, només por de la recessió i de la divisió que genera com sempre el Partit Socialista," ha subratllat.

Agraïments a Aznar i Rajoy

Casado ha agraït aquest dissabte als expresidents del govern espanyol José María Aznar i Mariano Rajoy el seu suport a la campanya per a les eleccions generals del 28 d'abril, estant a "peu d'obra barallant-se els colors" de la "samarreta" del Partit Popular amb la "generositat, l'empenta i el llegat del que poden presumir com a bandera".

Aquest divendres, Rajoy va acompanyar a Pontevedra la candidata d'aquesta província, Ana Pastor, assegurant que a Espanya es "requereixen forces polítiques serioses", mentre que José María Aznar, que va acompanyar a Barcelona a Cayetana Álvarez de Toledo, va identificar Pedro Sánchez com el candidat dels "secessionistes" i va avisar que no permetran que "els colpistes d'ahir tornin a ser els colpistes d'avui".